Am un mod ,,ciudat” de a ma bucura de viata

Am un mod ,,ciudat” de a ma bucura de viata

Imi place sa scriu, sa citesc, sa muncesc.
Sunt fericita sa ma intalnesc cu prietenii mei care adora sa se plimbe prin parc, au grija la ce mananca, ce beau, au grija de ei si de cei din jur si mai presus decat toate sunt credinciosi.

Sunt cea mai relaxata cand stau cu cate-o prietena la terasa, la o limonada, si povestim vrute si nevrute.

Sunt fascinata sa am oameni pasionati si dedicati in jurul meu, care iubesc cu toata fiinta lor ceea ce fac.

Sunt cea mai euforica atunci cand dau drumul la muzica, dansez si cant singura prin casa.
Sunt in extaz atunci cand sunt la sedintele mele foto. Cred ca e locul in care ma descopar cel mai mult din multe puncte de vedere.

Sunt entuziasmata atunci cand gatesc ceva si vad ca imi iese, ca este bun si hranitor.
Imi place mai nou sa fac si sport, ma simt eliberata de fiecare data cand fac asta si chiar sper sa ma tina cat mai mult.

Ador copiii si animalele. Asa ca ori de cate ori am ocazia sa stau in preajma lor este un mare bine pe care ni-l facem reciproc, sper.
Imi place sa fiu serioasa, sa fiu emotionata, sa fiu empatica, sa fiu eu cu toate starile mele, dar fiecare la timpul ei.

Stiu ca sunt multi cei care nu inteleg aceste simple bucurii si poate ca de multe ori se intreaba de ce nu ma vad in anumite locuri si nici macar dornica de a fi acolo.

Vreau sa stiti ca merg ori de cate ori stiu ca mi se permite sa fiu asa cum sunt, daca nu, nu. De cele mai multe ori, nu. Asta ar insemna fara sa beau, fara sa fumez si fara alte lucruri. Pur si simplu eu nu am astfel de placeri si nici nu caut sa le am, chiar cu riscul de a parea o ciudata.

Imi asum, pentru ca asta sunt si nici nu-mi doresc sa fiu altcineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *