Atotputernicia lui Dumnezeu dirijeaza puterea raului

Atotputernicia lui Dumnezeu dirijeaza puterea raului

Raul nu are putere decat atat cat Ii permite Dumnezeu. Va intrebati de ce permite Dumnezeu raul? Pentru a scoate la lumina tot ceea ce este mai bun din copiii Lui. Ceilalti nu vor reusi niciodata sa vada mai mult decat suprafata: un rau infaptuit.

Lucrurile sunt mult mai profunde. Dincolo de fiecare durere, fiecare pierdere, fiecare esec exista un Dumnezeu care tine totul in maini.

Un maestru desavarsit a caror opere de arta sunt greu de inteles sau de anticipat, insa planul Lui este unul. El ne doreste binele si uneori aceasta smulgere a raului din noi sau din viata noastra, doare cumplit sau pare de neinteles, dar intr-un final ajungem sa ne dam seama ca totul are o logica, un sens sau o directie mai frumoasa, mai curata.

Va dau cateva exemple.
Nu vi s-a intamplat sa va pierdeti locul de munca, sa fiti extrem de speriati ca mai apoi sa va dati seama ca ati gasit ceva mult mai bun?

Nu vi s-a intamplat sa plece oameni din viata voastra si sa va doara cumplit pe moment ca ulterior sa realizati ca asa a fost mai bine, ca poate ati scapat de un om a caror intentii nu erau potrivite cu ale voastre?

Nu vi s-a intamplat sa pierdeti un om drag care daca mai agoniza in boala lui, era mai greu pentru toata lumea, implicit pentru el ca suferea mai mult?

Stiu, sunt exemple marunte si dincolo de aceste exemple va las pe voi sa vi le imaginati pe cele de o amploare mai mare, cu un impact si mai puternic care exista si acum in aceste zile.

Aceasta grija si atentie mai poarta si numele de Providenta si in toata aceasta Providenta este intelept sa stiti ca Dumnezeu ingaduie si raul pentru a duce planul Sau la bun sfarsit. La un glorios sfarsit.

Dragii mei, mesajul acestui articol este poate unul dintre cele mai puternice si mai greu de inteles: Dumnezeu este Domn peste tot, pana si raul ii este supus! Nu va temeti! Invingeti raul prin binele, dragostea, bunavointa, iertarea, pacea si puterea pe care Dumnezeu le-a asezat cu maiestrie in inimile voastre. Acestea sunt armele voastre, acestia sunteti voi, copii ai Lui Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *