,,Barbatule, eroul meu!”

,,Barbatule, eroul meu!”

 

Pentru ca tocmai ce am citit un articol care m-a inspirat si am pe fundal Mozart (brain power)  cea mai tare compilatie de hrana pentru minte,  abordez un subiect supraabordat si dezbatut: Ce isi doreste o femeie de la un barbat. Eu cred ca fiecare e dorit de careva la un moment dat, asa ca, fiecare dintre noi vrea ceva diferit.

Eu sunt de moda veche. Imi va placea mereu barbatul care cucereste, care e sarmant si va face tot posibilul sa intre in gratiile femeii pe care o place. Din pacate s-a pierdut mult din aceasta carcateristica masculina si barbateasca pentru ca sunt mult prea multe oportunitati mai accesibile, mai ieftine si chiar gratis, adica efort zero. Si uite asa s-au invatat barbatii lenesi.

Cand vorbesc de efort nu ma refer la partea materiala ci la atentia aia, siguranta, zambetul si bratul pe care doar un barbat adevarat le poate oferi.

Acea privire care mereu te face sa te simti cea mai frumoasa, cea mai iubita si de neinlocuit, iar tu, ca o balerina pe poante, faci piruete cu gratie si jovialitate in fata lui, iar el iti zambeste fascinat, dar si grijuliu in acelasi timp, ca nu cumva sa te frangi in dansul tau inocent al vietii. Intr-o lume in care daca nu pici tu, te doboara altii, intr-o lume in care toti iti vor vedea formele din spatele tutu-ului si al body-ului si toti vor dori sa atinga, sa profite, sa te aiba fara sa se gandeasca vreun moment ca dincolo de toate esti o femeie, un suflet, sunt vise, e viata, e bunatate, e gingasie, e ceva, care nu trebuie sub nicio forma distrus, el este cel care o protejeaza!

Nu-i propune o noapte, nu cauta sa o umilesti, iubeste-o si va ingenuchia de placere, de dragoste si din respect. Nu-ti masura puterea cu ea.

Pentru mine, asta insemni tu, barbatule, eroul meu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *