,,Cere si ti se va da”

,,Cere si ti se va da”

In urma cu doi ani si in prezent. Atunci credeam ca sunt mult mai frumoasa daca ma indepartez cu tot ce pot de cine sunt cu adevarat. Parul era mai inchis, genele si unghiile erau mult mai lungi si eram grozava, punct. Daca imi aratai ca ai o alta parere despre mine, erai mancat de viu oricine ai fi fost, crede-ma.

Atunci cand imi spuneau parintii sau cunoscutii ca sunt lucruri pe care ar fi bine sa le schimb in atitudinea mea, in pozele mele sau imbracamintea mea ziceam mereu ca sunt ei inapoiati, ca nu inteleg mersul lucrurilor, etc. Pur si simplu nimic din ce-mi spuneau nu avea logica pentru mine.

Intr-o zi, devenind nemultumita de viata mea, de oamenii care vin spre mine si mai ales de intentiile lor, fiind teribil de plafonata, m-am aruncat pe genunchi si L-am implorat pe Dumnezeu sa faca ceva cu mine si cu viata mea pentru ca nu inteleg unde gresesc, ce mi se intampla si incotro sa ma indrept. Saraca de mine, nu am stiut de fapt ce inseamna ce zic eu acolo si a venit totul exact asa cum am dorit. A durut rau de tot, a fost teribil de greu si poate ca inca este, dar stiu un singur lucru care este de fapt si cel mai important.

Dumnezeu raspunde rugaciunilor mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *