Da-mi curajul de a fi autentic!

Da-mi curajul de a fi autentic!

Sa nu fii placut de oameni barfitori, rai, alunecosi, sireti si mincinosi poate fi uneori istovitor, insa este o adevarata cununa de cinste.

In schimb sa stai la masa cu oameni a caror viata este o marturie a credintei, bunatatii, smereniei si in acelasi timp a binecuvantarilor reale, depline, poate fi foarte riscant.

Da, riscant, doar daca pui acesti oameni mai presus decat Cel care le-a dat totul: talent, carisma, inteligenta, putere, agilitate, creativitate toate aceste daruri si intelepciunea de a le investi corect.

Cata migala poate exista in oameni, cate lucruri pot sta ascunse in inima si in mintea unui om care se multumeste cu putin sau nu, incredibil!

De ce exista oameni care se multumesc cu preocupatii marunte, care nu ii ridica si nu-i ajuta sa ridice?

Stiti, eu nu cred ca exista oameni mici sau nesemnificativi. Exista doar oameni mici care nu au curajul de a fi buni, frumosi si demni. Sa aveti mare grija la ei… pot oricand sa devina mari.

Daca iti doresti sa fii mare, iti spun ca optiunile sunt nelimitate la Dumnezeu. Roaga-L pe El sa te elibereze de rau si sa-ti arate calea spre iubire, cunoastere, fericire si implinire.

Intreaba-L azi pe Dumnezeu care este planul Lui cu privire la tine, ai rabdare, asculta si primeste!

Oricat de rau ar trebui sa fii pentru a fi bun in ochii oamenilor, alege sa fii bun in ochii Lui Dumnezeu. Curaj! Stai la masa cu cei buni!

www.denisadumitras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *