Daca ai cazut si esti jos, intinde-te si priveste cerul

Daca ai cazut si esti jos, intinde-te si priveste cerul

Cu totii ajungem jos atat de jos incat simtim ca doar a muri si a intra in pamant poate insemna ceva mai jos. Pentru unii ,,jos” insemna puscarie, pentru altii inseamna moartea unui copil, pierderea mamei, tradarea persoanei iubite, pierderea locului de munca, etc.

E acel moment cand se asterne linistea in viata noastra si auzim doar zbuciumul inimii. Acel moment cand te intinzi pe pamant pentru ca te simti la nivel cu el si ti-ai dori sa te inghita de viu sau speri ca daca te vei culca, maine nu te vei mai trezi, insa nu se intampla asta.

Vrei sa o iei maine de la capat, iti sufleci manecile si zici gata, voi gasi solutii sau imi voi face eu dreptate si totusi solutiile nu vin, drumul pare intunecat si nu vezi nicio directie. Nici daca vrei sa schimbi cu totul directia, nu stii incotro sa o apuci.

Nu te mai multumeste niciun film, nicio carte, niciun om, nicio melodie, nimic, nu mai vrei nimic. Esti obosit! Foarte obosit…

Te-ai intrebat vreodata de ce ai ajuns atat de jos, atat de mic, atat de lovit si indurerat?

Te-ai gandit ca in mijlocul furtunii in care esti Dumnezeu incearca sa ajunga la tine?

Acesta este momentul in care trebuie sa-ti iei liber de la orice ganduri, sa te intrebi si mai presus de toate sa cauti raspunsuri.

Vine o perioada grea pana iti recunosti vina, iar vina te va indrepta sa citesti si tu cea mai citita carte din lume, acolo unde scrie despre jertfa Lui Isus de pe cruce. Atunci vei intelege ce se intampla cu tine si cu viata ta.

Cauta cartile care sa-ti hraneasca sufletul gol si lipsit de vlaga. Citeste, roaga-te! Spune-i acolo, stand pe genuchi celui mai bun prieten al tau tot ce ai pe suflet si lasa-i toate poverile in brate. El se va ingriji de toate nevoile tale.

Oricine ai fost, orice ai facut, El pentru tine lupta ca sa-ti ofere viata vesnica. Te-a lasat sa ajungi jos pentru a te constientiza de importanta alegerilor tale. Prin puterea si intelepciunea ta mergi in jos, prin puterea Lui Dumnezeu vei fi inaltat.

Alege azi sa traiesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *