,,Daca scrii despre Dumnezeu trebuie sa fii atenta la ceea ce faci”

,,Daca scrii despre Dumnezeu trebuie sa fii atenta la ceea ce faci”

Astazi va scriu ceva mai personal, ca sa zic asa. Am vorbit cu mama la telefon si la un moment dat mi-a zis: ,,Denisa, acum tu scrii lucruri mai religioase, trebuie sa ai grija la ce faci!”. Asta m-a pus pe ganduri si mi-am dat seama ca toti cei care cititi aceste articole aveti acum anumite asteptari de la mine.

Ma bucura sa stiu asta, totodata ma si ingrozeste pentru ca stiu cat de slaba pot fi in anumite momente sau predispusa greselii.
Cumva am stiut ca aici se va ajunge inca de cand am inceput sa-mi arat aceasta latura a mea, pe care nu imi doresc sa o mai ascund niciodata, indiferent ce s-ar intampla in viata mea.

Intotdeauna am mentionat ca nu-mi doresc sa fiu luata drept un model. Va indrum si va voi indruma spre singurul care este sau trebuie sa fie cu adevarat un model pentru fiecare dintre noi: Isus.

Nu scriu aceste articole pentru a fi pusa pe un piedestal si a lua o pozitie de sfanta, nu este cazul. Scriu cu drag despre experientele mele, bune sau rele si modul in care Dumnezeu imi raspunde, amana sau tace sau despre modul in care vad anumite lucruri.

Eu nu ma voi calugarii, nici fata de preot nu voi fi si nici preoteasa nu cred ca voi ajunge. Sunt un om care isi traieste viata cu incercarile, bucuriile ei si se roaga. Fac tot ce pot pentru a fi bine si a alege intelept, insa nu pot fi perfecta.

Fiecare dintre noi avem meniri diferite, trebuie sa ajungem in anumite locuri si sa atingem anumite suflete, uneori nu intelegem cum lucreaza Dumnezeu in viata noastra, daramite in a celorlalti.

Denisa Dumitras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *