Doi ani de cand ma cititi!

Doi ani de cand ma cititi!

Desi nu mi-am propus sa fac asta cu o ocazie anume, mi-am dat seama ca luna aceasta se implinesc doi ani de cand am creat acest blog.

Nu a avut o traiectorie anume. Sincer, initial, mi-am propus sa fac din aceasta pagina un site monden care sa aiba si cateva informatii legate de beauty si lifestyle.

Din fericire acest site a devenit mai mult de atat, este sufletul meu. Sunt trairile mele, experientele mele sau a celor de langa mine, sunt momente, sunt constatari sunt informatii legate de natura, constiinta, Dumnezeu si frumos.

Imi doresc ca aceste cuvinte scrise aici, in momente alese de starea mea, sa contribuie cat de cat la adevarata frumusete si adevaratele valori pe care inca le descopar si eu.

Sunt surprinsa tot mai des de oamenii care citesc blog-ul meu si asta pentru ca sunt oameni onorabili, cu educatie, cu bun simt si foarte creativi. Voi, cei care ma cititi, m-ati invatat importanta calitatii.

Sa stiti ca eu nu stiu cati oameni citesc articolele mele pentru ca inca nu mi-am instalat un sistem de numerotare a accesarilor, insa personal vin suficient de multi oameni care imi spun ce au citit si le-a placut.

Nu ma asteptam sa placa nimanui, mi-am dorit doar sa-mi scriu sufletul undeva, sa stiu ca am spus ce am avut de zis.

Va multumesc mult si sper ca fiecare minut petrecut aici sa fie un castig pentru sufletul, linistea, fericirea si mantuirea voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *