Dor de fericire…

Dor de fericire…

E 4:51 dimineata si sufar de insomnie. Am o gramada de ganduri si somn deloc. Lipsa de activitate din izolare isi cam spune cuvantul. Este zi Sabat, o zi in care gandurile mele se indreapta inainte de toate spre Dumnezeu si caut refugiu, liniste si pace.

Am fost viteaza pana acum, insa mi-e foarte dor de parinti, de imbratisarea lor curata si plina de iubire, mi-e dor sa rad impreuna cu fratele meu si sa jucam Monopoly, mi-e dor de toti prietenii mei de la Timisoara, mi-e dor sa ma simt acasa, acolo unde sunt protejata si iubita pe deplin.

Mi-e dor de prietenii mei minunati si de aici din Bucuresti, care sunt mult mai antrenati in aceasta jungla urbana si mult mai intelepti atunci cand am nevoie de un sfat legat de supravietuire.

Mi-e dor de colegii de munca, de colaboratori, de oamenii care au contribuit cu mult frumos la tot ceea ce sunt astazi atunci cand sunt in cea mai buna forma a mea, desigur.

Imi dau seama acum ca am intalnit o multime de oameni minunati. Chiar daca lucrurile nu au fost mereu roz, pentru o perioada acei oameni au fost tot ceea ce aveam mai de pret.

Mi-au deschis usile, mi-au dat speranta, m-au invatat sa zbor si m-au incurajat. Cred ca partea care pare dureroasa in relatiile cu oamenii este atunci cand ne dau drumul, insa intotdeauna aceasta este de fapt partea cea mai frumoasa. Realizam ca in sfarsit zburam. Poate cu frica si sfiala la inceput…

Pentru toti acesti oameni, pe care i-am cunoscut de cand ma stiu…

Va multumesc si mi-e dor de voi! Mi-ar fi placut sa va am pe fiecare dintre voi mereu langa mine, pana la sfarsitul zilelor mele. Mereu! Drumul vietii insa ne desparte, poate, asa ca va port in suflet si ma rog sa va fie bine!

Stiu ca numai Dumnezeu va adus in viata mea la momentul potrivit. Va iubesc!

Familia noastra, prietenii nostri si cunoscutii nostri sunt fericirea noastra, chiar daca nu mereu. Daca luam in calcul tot ceea ce ne-au adus bun, nu mai vedem nimic rau.

Cu o deosebita recunostinta,

Denisa!

(13 Mai, Ziua Internationala a Dorului)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *