Este frumusetea ceea ce pare?

Este frumusetea ceea ce pare?

Traim vremuri in care toate fetele isi doresc sa fie frumoase, macar virtual si real uneori chiar cu pretul vietii lor. Da, este bine sa fii frumoasa, este o binecuvantare, desi frumusetea poate avea mai multe forme din punctul meu de vedere.

Oamenii in general ma considera o femeie frumoasa, eu ma simt eu si atat. Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat.

Daca majoritatea oamenilor au impresia ca unei femei frumoase i se pune totul la picioare, ca toate usile i se deschid si ca toti barbatii o vor de nevasta, ei bine lucrurile nu stau deloc asa.

Am constientizat ca aceasta frumusete de care se izbeste ochiul imi va da batai de cap in momentul in care seful meu m-a privit in ochi si mi-a spus ca degeaba sunt frumoasa, ca Andreea Esca nu este vreo frumusete, dar ea face performanta.

Atunci am aflat ca aveam sa ma lupt cu orgolii si ca niciodata nu voi avea castig de cauza, uneori nici cu pretul umilintei.

Intotdeauna m-am impiedicat de orgoliul oamenilor care spunea: o vreau si eu, eu de ce sa nu o am, de ce sa reuseasca ea si nu eu, de ce sa nu fiu eu in locul ei, de ce sa-i dau, de ce nu e prietena cu mine, de ce e prietena cu ei, de ce nu vrea sa ia masa cu mine, de ce ia masa cu el, de ce sta singura, de ce e atat de indragita, de ce vorbeste cu toti, de ce nu vorbeste cu nimeni, de ce e cu el, de ce nu e cu mine, de ce merge acolo, de ce nu merge dincolo.

Poate ca sunt frumoasa la fel ca multe alte fete, dar inainte de toate sunt doar un om care are un vis, se gandeste la el in fiecare noapte, spera si mai presus de toate are grija de sufletul lui. Poate ca nu pot tine pe toata lumea de mana, dar am multe de spus si de oferit. Asa simt eu.

Va pupa Denisa, care se pune sa doarma si in seara aceasta singura si linistita, contrar tururor asteptarilor. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *