Femeile se indragostesc de eroul lor, barbatii se folosesc de eroina lor

Femeile se indragostesc de eroul lor, barbatii se folosesc de eroina lor

Se merita sa fii erou, dar niciodata eroina!

Stiti povestile cu eroii copilariei noastre Superman, Spiderman etc. in care ei tot timpul impresioneaza femeia de care se indragostesc prin faptul ca o salveaza.

Exista si in realitate astfel de eroi si trebuie sa recunoastem ca femeile sunt fragile si sensibile, iar eu cred ca asa este si normal sa fie. Intr-o lume a barbatilor si adesea foarte dura orice femeie feminina are nevoie de un erou. Macar de moment, daca nu permanent.

Femeile se indragostesc in 90% din cazuri de cel care le ofera atentie, dar nu orice fel de atentie ci cea DE CARE AU NEVOIE, mai ales daca o face ,,neconditionat”. S-ar putea sa se trezeasca cu femeia scai, lipita de el, chiar daca ea parea inabordabila initial.

Cand vorbesc de ajutor nu ma refer doar la cel material. Barbatii care au citit deja primele randuri 100% s-au gandit doar la asta si s-au simtit atacati. Nu, exista mult mai multe feluri prin care un barbat poate fi eroul unei femei.

In aceste situatii minune femeia se simte protejata, iar barbatul, barbat. Din acest motiv vulnerabilitatea unei femei este benefica intr-o oarecare masura. Barbatul erou va ramane permanent in sufletul si mintea unei femei, indiferent cat de departe de el o va duce viata.

Daca ar fi insa ca femeia sa fie eroina si sa salveze un barbat, vorbim deja despre o situatie mai neplacuta. O femeie poate alege sa fie eroina unui barbat pentru a-i castiga atentia, dar trebuie sa-si asume cateva lucruri. Tot ceea ce face este absolut un gest caritabil si ca atentia lui va fi una temporara.

Odata ce un barbat ajunge sa se deschida in fata unei femei, sa-i spuna problemele si mai ales sa accepte ajutorul ei, el automat se simte mic in fata ei. Mic si neputincios. Barbat nu se va mai putea simti niciodata langa femeia eroina.

Mai este de precizat faptul ca barbatii nu agreeaza femeile care se multumesc cu putin. Asa ca, automat, in momentul in care ea il accepta langa ea asa, sifonat, va fi in subconstientul lui catalogata ca fiind o femeie disperata.

Barbatul se va putea bucura din plin de tot ceea ce femeia eroina ii ofera, insa niciodata nu va ramane langa ea. El va cauta femeia langa care se va simti cu adevarat barbat, capabil, admirat, puternic si chiar frumos.

Daca doamnele nu sunt psihologi de meserie nu este deloc rentabil sa se implice in problemele domnilor, doar daca vorbim de situatii care trebuie rezolvate in familie, iar el si ea sunt sot si sotie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *