La multi ani, televiziune!

La multi ani, televiziune!

Este greu, este enervant, este frustrant, este obositor, de multe ori nedrept si cu toate acestea foarte frumos sa activezi in televiziune.

Mereu as renunta si mereu ma duc cu aceeasi pofta, drag, daruire si impacare cu sine. Relatia cu televiziunea poate fi paradoxal de placuta si epuizanta simultan.

Este un mediu stresant, in care oamenii sunt implicati 100% in ceea ce fac si de multe ori asta ii face sa uite de ei, dar dincolo de toate sunt foarte buni atat profesional cat si ca oameni. Nu cunosc niciun om care mi-a fost coleg pana acum despre care sa pot spune ca ar trebui sa faca altceva si nici nu mi-as permite pentru ca stiu cata nevoie este de fiecare mana si ce importanta sta pe existenta sau lipsa ei.

De fiecare data cand nu mai pot imi aduc aminte ca orice altceva m-as apuca sa fac este la fel de greu si poate chiar infernal de solicitant pentru ca nu mi-ar placea la fel de mult.

Nu stiu daca aceasta plecere de a face televiziune ma va ajuta sa ajung acolo unde imi doresc, insa este atat de frumos sa te trezesti in fiecare dimineata cu speranta si credinta in suflet, gata sa depasesti noi obstacole si sa te lupti cu alte provocari incat nici nu mai conteaza destinatia, daca drumul este atat de fascinant!

La multi ani, televiziune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *