Nu cauta iubirea in suflete goale

Nu cauta iubirea in suflete goale

Aceste zile m-au indemnat sa scriu despre un subiect mai delicat. Imi cer scuze inca din primele randuri daca termenii pe care ii voi folosi nu sunt cei mai eleganti.

In acest articol vreau sa va vorbesc despre femeia care cauta iubire, sprijin, siguranta si pace. O mare parte a femeile zilelor noastre cauta asta sau cel putin asa spun. Exista o singura problema, cea mai mare si cel mai des intalnita: nu cauta la omul potrivit.

Stiu ca in general femeile sunt atrase de acei barbati care au o sclipire si o atitudine, care impreuna ravasesc orice libelula in calea lor, insa acolo nu e pacea. E valabila si viceversa.

De ce tu, ca o femeie care are asteptari, care isi doreste sa fie pretuita, respectata, valorificata, pusa intr-un context decent, firesc si frumos, te duci la intalniri cu barbati care cauta si isi doresc femei usoare, tu stiind asta deja foarte bine.

Te gandesti ca il vei schimba, ca nu va avea cu tine aceleasi intentii, ca ii vei demonstra lucruri? Nu te obosi. E pacat de anii tai, tineretea, frumusetea si chiar viitorul tau.

Acesti barbati au un renume. Punct. Nu vor reusi sa aiba niciodata o femeie a lor si o casa a lor pana nu vor demonstra cu adevarat contrariul acelei femei care ii va respinge vehement si asta poate dura luni sau chiar ani. Poate o vor avea, insa va fi totul formal, iar pe el tot la vanatoare il vom vedea.

Va rog sa nu intelegeti gresit. Toate femeile indiferent de statut au rolul lor care trebuie respectat de catre celelalte. La ce mod? Ori de cate ori un barbat nepotrivit fie el prea in varsta, curvar, insurat, etc. se va apropia de cele care cauta stabilitate, trebuie redirectionat elegant spre cele care se muleaza perfect pe asteptarile lor.

Doamnelor, ori de cate ori sunteti private de atentie, vi se arata lipsa de interes de orice fel, sunteti cautate ocazional sau va dati seama ca el este nehotarat, nu va obositi sa il redresati, sa il aduceti ,,pe calea cea buna” pentru ca o viata langa un om care nu va respecta din start e un calvar din start. Poate fi incitant la inceput, dar dupa incepe sa doara si iti dai seama ca nici frumusetea lui si nici banii lui nu te fac fericita. Educatia si respectul fata de o femeie ale unui barbat trebuie bine evaluate si cantarite inca de la inceput.

Femeie frumoasa, alege barbatul caruia ii pasa sa fii bine, care se ingrijeste sa nu-ti lipseasca nimic, care te vede dincolo de aparente, care te tine de mana ca un barbat adevarat in mijlocul multimii, care te saruta cu foc si care te priveste in ochi si iti spune la un moment dat ,,iubita mea”. Avem toate cate un astfel de pretendent, dar ratacim cautand acul in carul cu fan.

Nu e nimeni vinovat de nimic. Trebuie doar sa privim in directia potrivita spre oamenii potriviti a caror asteptari sa fuzioneze cu ale noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *