Oare nu este vina mea?

Oare nu este vina mea?

Unii oameni agreeaza numai ce spun si ce fac doar cei care ii apreciaza sau ii suporta pe ei. Daca unul dintre cei care fac asta, nu le va mai da atentie, il vor lovi.

Daca esti printre ei, priveste-te in oglinda, priveste-ti faptele si vei intelege ipoteza actiunilor oamenilor care pleaca din lumea ta.

Pe mine viata m-a invatat, desi nu este foarte lunga, sa ma iau la rost intai pe mine, sa caut sa vad unde am gresit, sa incerc sa invat, sa inteleg si apoi sa iau atitudine, sa repar.

Obisnuiam sa invinovatesc pe oricine pentru situatiile nefavorabile mie, mai putin pe mine.

Credeam mereu ca nimeresc intr-un context prost sau ca ceilalti oameni au o problema, nicidecum eu.

Chiar si in momentul de fata cred ca cel mai greu lucru pentru mine este sa constat ca am gresit sau ca gresesc, dar sunt foarte determinata sa fac asta. Sunt atat de suparata pe mine cum nu cred ca ar putea fi cineva vreodata si pana nu elucidez misterul greselilor mele nu pot sa inchid un ochi.

Cel care imi este aliat in tot acest proces este Dumnezeu si Il rog de fiecare data sa ma ajute sa inteleg unde gresesc sau unde am gresit pentru ca de cele mai multe ori mintea este suficient de bulversata, in aceste situatii, incat sa omita cu usurinta detalii importante.

Nu stiu daca este o calitate sau nu, ramane de vazut. Cert este ca acum sunt la acest nivel, constienta fiind ca mai am foarte multe de invatat.

Denisa Dumitras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *