Rugaciune de multumire

Rugaciune de multumire

Adesea, in zilele si serile cele mai tacute, privesc din patul meu cald spre geam. Vad cerul si cateva crengi dintr-un pom scuturat de iarna.

Doamne… am o lista atat de lunga de multumiri, ma intreb: oare… conteaza ordinea? 

Zambind, cu lacrimi de recunostinta si de fericire pe obraz, vreau sa-Ti multumesc Tata pentru Tine. Da, ca dai culoare vietii mele si ca-i adaugi zilnic din ingredientele tale fascinante: iubire, nadejde, credinta. 

Uneori nu inteleg tot ce ai Tu de gand sa faci pentru mine sau unde vrei sa ajungi si ma revolt, sunt disperata, nu gasesc solutii, nu te mai aud, nu ma mai asculti, dar Tu, esti si ai fost mereu acolo si intotdeauna mi-ai dorit binele, asa cum numai Cineva care are in maini tot ce a fost, este si va fi, stie. 

O, Doamne, daca as putea sa vad de dinainte planul Tau, poate ca nu as mai plange decat de fericire. Dar din pacate sunt doar un om. Insa credinta mea in tine imi da puterea de a fi mult mai mult de atat.

Stii… vreau sa-Ti multumesc pentru toti oamenii pe care i-am intalnit si te rog sa-i binecuvintezi cu pace, iubire si credinta. Tine-i de mana si arata-le bunatatea Ta. 

Astazi privesc la viata mea de pana acum, tot ce simt e recunostinta. Iti multumesc pentru atentia, grija si migala cu care mi-ai construit drumul. Un drum fascinant, de mana cu Tine. 

Ce binecuvantata sunt sa traiesc o asemenea viata, ce fericita sunt sa simt o asa iubire. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *