Sinceritatea ne scapa de probleme?

Sinceritatea ne scapa de probleme?

In sfarsit scriu din nou ceva pe blog. Imi plangeam inspiratia care era de negasit, insa am fost foarte linistita. Stiti ca inspiratia vine doar in momentele de durere, tristete profunda sau din contra in momentele de extaz, bucuria aceea dusa la extrem. Ei bine, eu am fost ,,doar” normala in aceasta perioada.

Voiam sa va scriu ceva despre… sinceritate. Stiu ca sunt multi cei care se declara sinceri si mult prea putini cei care chiar sunt. De obicei nu se declara sinceri, buni, iubitori si cinstiti cei care sunt asa ci doar cei care insista sa para ceea ce nu pot fi in fapte, desi isi doresc asta.

Sinceritatea, din punctul meu de vedere, este o trasatura de caracter a omului puternic. Nu de putine ori se intampla ca sinceritatea sa ne scoata din probleme chiar inainte sa le amplificam sau sa ne scape de oameni a caror intentii sunt departe de intentiile noastre.

In urma acestui act al sinceritatii, ne incearca adesea sentimentul ca poate am pierdut ceva, e un sentiment de framantare si neliniste interioara. Cred insa ca intentiile exprimate corect si clar la momentul potrivit pot aduce liniste dupa o mica furtuna si e de preferat decat o situatie de lunga durata intr-un astfel de fenomem.

Sa nu va fie teama sa fiti sinceri, mai ales cu voi, scutiti-va de probleme! 😊

Denisa Dumitras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *