Sunt trei tipuri de femei. Toate ,,materialiste”.

Sunt trei tipuri de femei. Toate ,,materialiste”.

Nu o data am auzit vorbindu-se despre femei ca sunt materialiste. O buna perioada chiar empatizam cu barbatii, ba chiar imi era si mila de ei. E drept ca sunt neajutorati si adesea victime, mai ales in zilele noastre, dar ca sa fiu draguta pana la capat o voi pune pe seama rigiditatii femeii si a lipsei lor de afectiune.

Cred ca un barbat este ,,leu in ring”, pe strada, la birou, dar cand ajunge acasa vrea sa fie ,,dragalit” ca un copil mic si apoi ca un ,,copil mare”. Femeia dorind sa preia fraiele vietii sau fiind nevoita, uita sa se detaseze de acest rol, acasa. Sigur, mai poate interveni si un alt factor foarte important: educatia. Ce l-a invatat pe el mama lui cand era mic.

Sa nu uitam ca unii au crescut fara privilegiul de a avea unul dintre parinti sau chiar amandoi, iar aceste deprinderi sunt foarte greu de dobandit in lipsa unor modele.

Totusi cand vine vorba de bani, din punctul meu de vedere, barbatul trebuie sa ramana ,,leul”. Adica sa castige mai mult decat femeia lui.

Revenind la femei, exista trei tipuri de femei, toate ,,materialiste”.

  1. Femeia ,,materialista”, care atunci cand isi alege un partener se orienteaza sa aiba o situatie materiala buna, pentru a putea realiza cu acesta un camin si implicit sa asigure viitorul copiilor, chiar daca acestia nu exista momentan. De cele mai multe ori aceasta selectie se realizeaza la nivel subconstient.
  2. Femeia ,,materialista”, care are deja copii si a ramas cu ei din cauza diferitelor circumstante nefericite ale vietii si atunci are nevoie de resurse pentru a le oferi tot ce e mai bun. Aici de cele mai multe ori selectia se realizeaza deja la nivel constient.
  3. Femeia ,,materialista” care are nevoie de resurse pentru a-si asigura ei acel confort sau bunastare de care are nevoie sau i-a lipsit candva.

Sigur, exista si femei care au tot ce le trebuie insa acestea cel mai adesea se vor confrunta cu frustrarile barbatului. Apare aici riscul sa il intimideze, iar acesta nu se va mai simti la fel de barbat langa ele sau poate ii vor atrage pe cei nepotriviti cu intentii departe de cele la care se asteapta ele.

Barbatii… chiar daca joaca rolul najutoratilor si dornici de atentie si afectiune, nu trebuie cocolositi!

Barbatul trebuie sa ramana barbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *