Tu esti barbatul, tu ai puterea!

Tu esti barbatul, tu ai puterea!

Femeia… cred ca are cele mai multe definitii. Eu cred ca femeia este un miracol de care daca stii cum sa ai grija iti va pune si soarele si luna la picioare.

Femeia e o putere complementara a barbatului, sau, dupa caz, o cale spre ruina. Femeia complementara e un izvor de bine, de iubire, de leac, de caldura, de bunastare sufleteasca si pace.

Pare asa… ceva… din povesti, stiu. Daca nu ai ajuns insa sa cunosti aceasta latura a femeii pe care o ai langa tine, pe care o placi sau o doresti, inseamna ca nu ai facut ceea ce tinea de tine. Asta inseamna ca ori de cate ori ducea in maini sacose prea grele pentru puterea ei, tu te-ai simtit suficient barbat doar ducand-o cu masina sau privind-o, ca ori de cate ori iti spunea ca are probleme tu i le-ai adus si pe ale tale si i le-ai prezentat ca fiind mult mai grave si mai importante, ca ori de cate ori ti-a cerut ceva concret tu ai promis si ai ramas la atat, ca ori de cate ori ti-a adus vorba despre ea tu ai vorbit de tine. Daca te-ai comportat asa, poate inconstient, esti nevoit acum sa te multumesti cu putin sau poate chiar cu nimic.

Daca vrei sa descoperi ceea ce este mai frumos la o femeie si daca vrei sa fie a ta in totalitate, in toata splendoarea ei… cucereste-o, cucereste-o prin tot ceea ce esti tu ca barbat in viata ei: sprijin, protectie, putere si siguranta. 

Cheia e la tine… tu alegi ce latura a femeii de langa tine vrei sa evidentiezi.

Tu esti barbatul, tu ai puterea! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *