,,Mi-au sfasiat sufletul de durere”

,,Mi-au sfasiat sufletul de durere”

Este 5:30 dimineata. M-am trezit in urma cutremurului, care pe mine personal m-a marcat. Se spune ca aceste fenomene ,,naturale”, in vremurile in care traim, ar putea fi si produse. Exista chiar si diferite materiale doveditoare ale acestui aspect.

Nu stiu daca este adevarat sau nu, insa din pacate in ochii oamenilor vom fi mereu doar niste pioni. Ultimele experiente de viata prin care am trecut mi-au demonstrat ca oamenii sunt foarte schimbatori. Daca astazi esti prieten cu cineva si juri ca aveti o relatie sincera de prietenie, maine este posibil sa te vanda deoarece relatia voastra nu mai reprezinta un avantaj pentru el, institutia lui sau afacerea lui. Nu un avantaj la fel de mare precum al ofertei de schimb.

E cel mai dureros lucru, mai ales cand iti pui toata increderea in acei oameni si faci pentru ei tot ce crezi tu ca este mai bun.

Dar iti spun ceva cu mana pe inima, Unul singur nu se va schimba niciodata: Dumnezeu. El este acelasi, ca cel de ieri, de astazi sau de maine. Pentru El valoram mai mult decat o mutare avantajoasa. Dragostea Lui este singura care o poate depasi pe cea a unui parinte pentru copilul sau.

Acum vreo trei ani am decis sa ascund aceasta latura a mea, ca sa ma pot amesteca prin multime pentru a ma putea integra in lumea in care am ales sa profesez. Atat de tare m-am amestecat incat nu am mai stiut nici eu cine sunt.

Da, am intors spatele Celui care mi-a dat totul de teama de a nu fi considerata vulnerabila si am ajuns in situatii care mi-au sfasiat sufletul de durere. Nu condamn pe nimeni pentru asta, ba din contra, acum am ajuns sa inteleg totul.

Vreau doar sa ai grija sa nu treci prin aceeasi situatie similara mie. Sa nu investesti in directii gresite, iar daca decizi sa o faci, sa o faci in Numele Lui, fara nicio asteptare in schimb. Altfel, vei ajunge dezamagit, debusolat si fara nicio speranta. O vei cauta in continuare la oameni pana vei obosi atat de tare incat vei ingenuchia.

Acela va fi momentul in care viata ta va avea un nou sens, un nou inceput si o noua destinatie!

Eu astazi nu am simtit cutremurul am auzit doar lucrurile care s-au miscat in jurul meu si cu mult calm m-am asezat in tocul usii. Am fost surprinsa ca patul meu nu s-a miscat, chiar daca in jurul meu auzeam cum se zgaltaie totul, ba chiar am stat cateva secunde cu ochii mari, in sezut, pentru a verifica daca este doar o iluzie, dar nu a fost.

Nici podeaua nu s-a miscat, acolo, sub tocul usii, iar eu locuiesc intr-o casa foarte veche. Am fost entuziasmata si am sunat-o imediat pe mama de fericire. Am simtit ca Dumnezeu e cu mine si e cel mai frumos sentiment pe care poti sa il ai.

Iti jur ca NICIUN OM nu ti-l va putea oferi vreodata.

Denisa Dumitras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *