Cel mai tare ma pot surprinde singura

Cel mai tare ma pot surprinde singura

Daca in urma cu doar cateva luni scriam despre televiziune ca este totul pentru mine, ca pana si omul langa care ar urma sa traiesc ar trebui sa fie ,,televiziune”, astazi de Ziua Libertatii Presei recunosc public ca nu ma mai vad potrivita deloc pentru acest domeniu.

Dupa aproape 10 ani de activitate (bine ca am inceput devreme) am tras linie. Am ramas cu amintiri frumoase si cu mine, omul de azi suma tuturor experientelor traite. Ma privesc si ma admir ca am reusit sa fiu sincera cu mine in cele din urma.

M-am schimbat in ultimii trei ani peste propriile-mi asteptari, de fapt nu m-am schimbat, ci doar am constientizat cine sunt si ce imi doresc sa fiu in continuare. Acum in relatia mea cu televiziunea nu exista acea ,,potrivire de caracter” si nu o spun cu regret ci mai degraba cu mandrie. Sunt o trufasa, stiu, mi s-a mai spus. Veti vedea cam cat in randurile urmatoare.

Mi-e foarte greu sa-mi deschid sufletul, o fac cu lacrimi in ochi. Nu am mai postat nimic de aproape o luna. Am stat departe de oameni, insa mult mai aproape de ei fizic. Am lucrat alaturi de o echipa minunata intr-un restaurant. Ei m-au facut sa-mi dau seama ca pot face orice, m-au incurajat, m-au apreciat, m-au admirat si m-au facut sa realizez cat de mult timp am pierdut colectand ura.

Asa mi-am dat seama ca nu mai eram de ceva vreme in locul potrivit, iar dorinta de schimbare a aparut instant. Eu nu cred ca un compromis iti da aripi, ci ti le leaga pentru totdeauna si te condamna la nefericire, chiar daca acel compromis poate are titlul de ,,vis”.
Asa ca urmeaza o alta mutare in viata mea. De data aceasta sper sa ne potrivim, sa fie durabila si mult mai practica si eficienta.

Sunt entuzismata si emotionata, ceea ce e de bine. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Multumesc tururor colegilor mei care mi-au fost alaturi, celor care m-au invatat, celor care m-au criticat, celor care m-au pretuit, celor care m-au dispretuit, dar si celor care mi-au spus de mult timp ca la un moment dat aceasta ruptura se va produce.

Unele lucruri trebuie sa se intample, nu-i asa? Totul depinde de directia in care alegem sa ne dezvoltam, apoi totul se triaza. Oameni, momente, fapte, stari…

Pentru toti cei care v-ati rugat pentru mine, probabil acesta este raspunsul. Va rog sa nu va mai rugati. 😂😂😂

Glumesc!

Dumnezeu sa va binecuvanteze! Stiu ca El e mare si ma iubeste ,,infiorator” de mult.❤️

www.denisadumitras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *