Dezinfecteaza-ti mintea inainte sa vorbesti cu el

Dezinfecteaza-ti mintea inainte sa vorbesti cu el

Stiti cat de usor se pierde increderea unui om adesea dezamagit? Intr-o fractiune de secunda si nu, nu dintr-un lucru mare, dintr-un gest marunt.

Probabil cand se intampla asta vei trece acel om la categoria ,,imaturi”, iar el pe tine la ,,?”. Asta inseamna ca orice ai face va fi cu semnul intrebarii pentru el. Orice, orice.

Stiti, nu este vorba de imaturitate in cazul acelui om, nu este vorba de un joc adolescentin de ,,du-te, vino”, este vorba de o rana sau mai multe. A invatat in timp  ca este mai bine sa previna decat sa tot trateze, deoarece doare mult prea tare procesul de vindecare si costa prea mult timp, iar timpul a inceput sa devina pretios. Doare atat de tare incat mai bine ,,strica” totul de la inceput decat sa il strice totul pe el.

Cand i s-au adunat multe, nu mai are loc in depozit si orice gest care starneste indoiala il va face sa fuga.

Unde? In bratele singuratatii. E mai sigur acolo decat in oricare alte brate ale neincrederii.

Acolo, in bratele singuratatii, este singurul de la care are asteptari. Stie ca trebuie sa se iubeasca si sa faca tot posibilul pentru fericirea sufletului sau si ca totul depinde doar de el.

Ori de cate ori vei intalni un astfel de om, spala-te pe maini si scutura-te de praf, inainte sa intri pe teritoriul lui. Pentru ca este foarte curat, nu isi mai doreste nicio mizerie, nicio intentie ascunsa, nicio nedreptate, niciun strop de indiferenta.

De toate acestea este satul si plictisit…

www.denisadumitras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *