Modelingul românesc cucerește America!

Modelingul românesc cucerește America!

Copiii romani pe scena World Championship of Performing Arts in Hollywood

A 37-a ediție de WCOPA se tine in perioada 12-21 Iulie in Hollywood, SUA și va întruni copii din peste 60 de tari. Copiii romani, modele internaționale deja, sunt și ei participanți la aceasta competiție renumita sub conducerea directorului national Iolanda Deca și atenta supraveghere a managerului It Kids Catalina Buzdun.
Astfel, printre copiii premianți la concursurile de modelling, Miss și Mister peste hotare, absolvenți ai academiei It kids- Art school & modelling Agency enumeram: Sara Anastasia Buzdun, Andreea Costache, Paula Both, Raisa Dinu, Maria Flacau, Maria Caterina Imperiale, Alessia Stoica, Karina Gherasim, Sophia Ulianov, Bianca Scafariu, Pia și Matei Pestina.
Recunoscuți deja in peisajul autohton pentru meritele naționale și internaționale, copiii It kids vor sustine in cadrul World Championship of Performing arts probe de modelling precum: Casual, Formal, Photomodel, Pageant, Swimwear. Cum mulți dintre ei sunt pasionați și de alte arii artistice, vor intra și la balet, canto, dans modern sau teatru.

Parada Națiunilor are scopul de a pune România pe harta lumii artistice

Parada Națiunilor de la WCOPA are loc anual de 37 de ani și include toți participanții din țările invitate. Pentru România, Parada Națiunilor este un mijloc de a pune România pe harta lumii artistice.
Astfel, coregrafa Paula Mitru de la Palatul National al Copiilor, directorul National Iolanda Deca, designerul oficial al concursului Nicoleta Marin și scouterul de la It kids, Catalina Buzdun și-au unit forțele si au decis împreuna coregrafia, muzica, ținutele și scenografia, astfel încât echipa României sa impresioneze juriul international.
De asemenea, pe tot parcursul competiției, copiii din România poarta Uniforma Oficială WCOPA România, realizată de Nicoleta Marin pentru Two kids clothing, ținuta ce a atras deja atenția celorlalte tari invitate prin croi, atenția la detalii și inserarea logo-ului WCOPA, a pozelor concurenților și a steagului României.
Deviza competiției WCOPA: Go for the gold!
Așadar, România, te așteptăm cu medaliile de aur acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *