Va iubesc! ❤️

Va iubesc! ❤️

In pofida vremurilor tumultoase anul 2020 cred ca a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei. Poate si pentru ca eu am trecut printr-o ,,pandemie” post-pandemica si va rog sa ma credeti ca e mult mai urat sa iti fie rau cand tuturor le este bine.

2020 a fost anul in care am simtit ca renasc si in care am simtit siguranta, acea siguranta ca Dumnezeu este cu mine orice ar fi, ca este Singurul in care trebuie sa-mi pun speranta pentru ca nu ma va dezamagi.

Poate ca ati auzit asta de multe ori si va suna ca un cliseu de la care vi se face rau. Dar sa ajungi singur la concluzia asta este… divin.
Am plans de fericire anul acesta, la propriu, mergeam pe strada si plangeam de fericire, mamei mele i-a fost si rau de la atata bucurie si nu, nu este vorba de vreo nunta sau vreun nepotel. Cu toate ca la inceputul anului 2020 m-am impiedicat si am cazut urat in casa prietenilor mei, de revelion, si mi-au spus atunci toti ca ma marit se pare ca era vorba doar de proiectul ,,Mireasa”, nu ca voi fi eu mireasa.

Nu mi-as dori nimic, decat mai multa intelepciune pentru a face tot ceea ce tine de mine din toate punctele de vedere si rabdare ca sa pot astepta momentul potrivit pentru toate.

Multumesc tuturor celor care au contribuit la frumusetea anului meu, cu sau fara voia lor, fie ca au spus ,,da” fie ca au spus ,,nu”, fie ca au dat, fie ca au luat, fie ca au stat, fie ca au plecat. Providenta.

Dumnezeu sa va binecuvanteze sa va ocroteasca si sa va umple inimile de prezenta Lui!

Sa aveti un an prosper, plin de dragoste, credinta si curaj!
Sanatate, fericire si implinire!

Va iubesc! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *